The ریزش مو و درمان Diaries

سلامت نیوز :ریزش مو یک فرآیند مداوم نیست و فراز و نشیب دارد. در یک دوره موهای فرد می ریزند و در دوره ای دیگر ریزش مو متوقف می شود. در درمان ریزش مو، پیداکردن علت آن بسیار مهم است. امروزه در داروخانه ها تونیک های مختلف تقویت مو وجود دارد که ممکن است در درمان ریزش مو موثر باشند.

این داروها با مسدودکردن پاسخ سیستم ایمنی عمل می‌کنند، اما به‌دلیل خطر عوارض جانبی مانند فشارخون بالا، آسیب کبدی و کلیوی و افزایش خطر ابتلا به عفونت‌های جدی نمی‌توانند برای مدت طولانی مورداستفاده قرار بگیرند.

آلوپسی می تواند به تنهایی روی پوست سر یا کل بدن شما تأثیر بگذارد.این مقاله بر روی انواع ریزش موی موقت یا غیر طبیعی تمرکز دارد.

سایر اقدامات مفیدی که باید انجام دهید شامل ترک سیگار است. و همچنین داشتن یک رژیم غذایی متعادل. این باید شامل تخم مرغ، انواع توت ها، آووکادو و آجیل باشد.

قرص‌های کورتیزون گاهی برای ریزش موی وسیع مورداستفاده قرار می‌گیرند. اما به دلیل احتمال بروز عوارض حتما باید مصرف این داروی خوراکی برای درمان ریزش ریش، با مشورت و تحت‌نظر پزشک صورت بگیرد.

دارو: مصرف برخی از داروها ریزش موی هورمونی ایجاد می‌کند. داروهای درمان ریزش مژه درمان فشارخون، افسردگی، آکنه، ضدبارداری و روش‌های درمانی چون شیمی درمانی و پرتودرمانی هم باعث ریزش مو می‌شوند.

در صورتی که فرد مستعد ریزش موی ارثی باشد و برای جلوگیری از آن اقدام نکند، ریزش موها تا جایی ادامه پیدا می کند که به آن آلوپسی آندروژنیک (در زنان) و طاسی با الگوی مردانه (در مردان) می گویند و فرد بیشترین حجم موی خود را بدون هیچ بازگشتی از دست می دهد.

پیروی از یک رژیم غذایی متعادل در پیشگیری از ریزش مو هورمونی بسیار مفید است. مصرف غذاهای سرشار از پروتیئن، ویتامین و مواد معدنی باعث حفظ تعادل هورمونی شما خواهند شد.

سلام من چندوقتیه ریزش موی خیلی شدیدگرفتم روزانه از۳۰۰تارهم میگذره وقتایی که موهام رومیشورم دسته ای میریزه واقعانگرانم راه حل سریع وموثری بلدید؟

استرس: استرس و ریزش موی هورمونی هم ارتباط مستقیمی دارند. استرس می‌تواند باعث تولید کورتیزول در بدن و نهایتا ریزش موها شود.

در این مقاله ابتدا با دلایل ریزش مو آشنا شوید و سپس قطعی ترین راه درمان ریزش مو شدید را نیز بشناسید تا با این معضل کلافه کننده برای همیشه خداحافظی کنید.

کم کاری و پرکاری تیروئید: تیروئید کم کار و پرکار به علت کاهش یا افزایش در تولید هورمون‌های تیروئید باعث ریزش موی هورمونی خواهند شد.

ولوسیا-اوزانیمود؛ داروی تعدیل کننده ام اس برای اولین بار در ایران تولید شد

با افزایش سن مردان و زنان دچار ریزش مو شده و موهای آنها نسبت به دوره جوانی کم پشت تر می گردد اما درصد مردان در ریزش موی ارثی و طاسی بالتر از زنان است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *